Вести

Сјајан спортски дан у нашој школи!

Сјајан спортски дан у нашој школи!

Може се слободно рећи да је овогодишњи ентузијазам наших ученика допринео да се постигну запажени резултати у индивидуалним и колективним спортовима.
Сјајан спортски дан у нашој школи! У организацији Савеза за школски спорт Смедерева наша школа била је домаћин општинског такмичења у кошарци и баскету. Кошаркаши „Цвијићеве“ освојили су златне медаље уз апалузе и подршку публике са пуних трибина.

Илија Барнић 8/4, Коста Станковић 8/1, Илија Станишић 8/2, Габриел Канаи Павловић 7/1, Алекса Марковић 8/3, Душан Лалић 8/3, Лука Милановић 8/3, Душан Ћујић 8/4, Александар Реџић 8/4 и Урош Стефановић 8/2 били су шампиони данашњих утакмица.
У категорији младих кошаркашица прво место заузела је ОШ "Димитрије Давидовић", друго ОШ "Бранко Радичевић", а треће место ученице ОШ "Др Јован Цвијић". Што се баскета три на три тиче, у категорији девојчица поредак је био исти као и у кошарци.
У категорији дечака у баскету прво место заузела је ОШ "Свети Сава", друго ОШ "Бранко Радичевић", а треће ученици школе домаћина.
Већ смо поменули да су кошаркаши наше школе осветлали образ освојивши прво место и златну медаљу, друго место заузели су дечаци ОШ "Бранко Радичевић", а треће ученици ОШ "Димитрије Давидовић".
Нашим златним кошаркашима медаљу је доделила директорка школе Светлана Михајловић.
Овај прелепи дан спорта у нашој школи увеличало је фер, коректно, али громогласно навијање многобројне публике. У игри првопласираних екипа у обе категорије уживаћемо и даље јер су стекле право учешћа на међуокружном такмичењу.