Вести

Новогодишњи квиз

Новогодишњи квиз

Међу многобројним активностима које смо припремили за крај ове календарске године, највише пажње привукао је новогодишњи квиз који је организован у четвртак 29. децембра.
Наставници су припремили питања из различитих области, а наставник Борис Здравковић их је представио такмичарима.
Формиране су три екипе: екипа ученика седмог и шестог разреда, екипа ученика осмог разреда и екипа родитеља. Ове екипе су одмериле снаге у познавању различитих области: географије, хемије, музичке културе, српског језика, биологије, ликовне уметности, физичке културе...Такмичење је протекло у пријатној атмосфери, уз подршку другара из различитих одељења, а под будним оком „строгог” жирија, састављеног од наставника. У жирију су били: Ненад Крунић, Виолета Драшковић и Милена Лазић.
 
Екипа седмака и шестака је, ако је то важно, за нијансу била успешнија. Најбољи учесници квиза добили су књиге за показано знање које је уручила директора Светлана Михајловић. Остали су добили слатке утешне награде.
 
 

Свима који су на било који начин допринели реализацији нашег квиза захваљујемо се од срца. Честитамо победничкој екипи и свим осталим такмичарима. Све похвале упућујемо и публици, која је била разноврсна и врло расположена да бодри своје фаворите.