Вести

Организован Дан отворених врата за родитеље будућих првака 

Наша школа је широм отворила врата будућим првацима и њиховим родитељима у четвртак, 1. 2. 2024. године у 18 часова. Сматрамо да је лепо да деца први контакт са школом и учитељима доживе пре првог септембра, када су емоције веома јаке и код деце и код родитеља… Полазак у школу је  један од важнијих момената у животу сваке особе и веома је битно да буде лепо и пријатно искуство. Зато се код нас родитељи на време информишу о начину рада и функционисању живота у школи. И ове године осмислили смо представљање учитељица, школе и управе будућим ђацима. 
 
„Данас сте један корак до поласка у први разред. Желели бисмо да са вама остваримо што бољу сарадњу, да вам представимо успехе наше школе, њене обновљене капацитете уз жељу да будете део сјајних резултата учитеља и наставника који пре свега брину о добробити деце”, истакла је директорка Светлана Михајловић.
 
Кратку презентацију о поласку у први разред одржала је учитељица Наташа Вуковић, а родитељи су имали прилику да поставе питања учитељицама, директорки, педагогу и психологу које су кратко представиле своју улогу у раду установе. Родитељи су имали прилику да се упознају са будућим наставним планом и програмом, фондом часова, наставним предметима, али и са променама у данашњој настави применом нових интерактивних метода учења. Драго нам је што смо се упознали и првог фебруара започели један нови вид осмогодишње сарадње!
 
FB IMG 1706975324574