Обавештења

Упис ученика у први разред основне школе школске 2024/2025. године

Obavestenja blog optin Upis prvaka

Поштовани родитељи будућих првака,

Ближи се дан када ће Ваши малишани прећи школски праг и закорачити у ново, врло значајно поглавље свога живота. Поглавље у ком ће заједно са много нових другара, откривати нова знања и кроз то откривати себе: да ли их више додирују ноте или бројке, да ли им лепше звуче мора или делфини у њима, да ли их више занима тајна атома или тајна неког романа – све је то оно са чим ће се срести на путу откривања себе, своје сопствене тајне и своје јединствености.

На том путу сазнавања света око себе и света у себи неопходно им је сигурно, али ненаметљиво вођство вас као родитеља заједно са нама као учитељима. Верујемо да свако до вас свом детету жели најбоље – да постане особа цењена по својим врлинама и по свом знању, способна да се сама о себи стара једном речју: да постане човек.

skola


Иако су нам циљеви и жеља иста, улоге се мало разликују: ми нудимо шаренило знања, магију свега онога што је човек до сада сазнао, чаролију безброј светова, који ће се отварати пред очима вашег детета.

  skola 2.1


Ми имамо искусне и врле водиче, чаробњаке у свом послу – наставнике, који су хиљадама деце већ помогли да нађу свој пут у успешну будућност. А наставници – наше кујунџије знања – у свом занату користе бројне, доступне им алате: и оне традицијом проверене и оне најновије, најмодерније, најтраженије – алате информационо-комуникационе технологије.

Ако вам слика значи више од речи – погледајте на сајту школе (www.cvijiceva.edu.rs) све оно чиме располажу наставници и ученици у свом раду и уверите се да ни у чему нисмо претерали – штавише, много тога нисмо ни поменули. И зато – не оклевајте и бриге немајте: наша школа биће вашој деци заиста друга кућа, што је наш основни мото.


Очекујемо вас ускоро:

– прво, на Дану отворених врата школе, током јануара месеца, када ћете моћи да додирнете магију о којој говоримо – да се упознате са будућим учитељима првог разреда, добијете од њих важне смернице за припрему вашег ђака, а и да сами погледате све оно чиме школа располаже. О тачном датуму овог нашег сусрета бићете накнадно обавештени.

– друго, на самом упису, који уобичајено креће од 1. априла и траје до 31. маја, али и о томе ћемо вас детаљно обавестити када нам наша Школска управа пошаље све важне детаље. Оно што је извесно је, да до уписа треба да завршите лекарски систематски преглед свога ђака првака.


... И ОНО ШТО ЈЕ ВРЛО БИТНО:

За будуће прваке, КОЈИ НЕ ПРИПАДАЈУ ТЕРИТОРИЈИ НАШЕ ШКОЛЕ, а желе да се упишу код нас – РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ МОЛБИ ЗА УПИС ЈЕ 1. 2. 2024. године.


БУДИТЕ КОВАЧ СРЕЋЕ ВАШЕГ ДЕТЕТА, 
УПИШИТЕ ГА У ОШ „ДР ЈОВАН ЦВИЈИЋ”!

ДОЂИТЕ ДА ЗАЈЕДНО СТВАРАМО НАШУ БУДУЋНОСТ!

 devojcica istrazuje