Обавештења

ОБЈАВЉЕНИ КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ РАСПОДЕЛЕ УЧЕНИКА ПО СРЕДЊИМ ШКОЛАМА

На порталу Моја средња школа (www.mojasrednjaskola.gov.rs) објављени су коначни резултати расподеле ученика по средњим школама и образовним профилима у суботу, 29. јуна, два дана пре него што је то предвиђено Календаром. 
 
Након логовања на портал можете видети информације о расподели. Исту информацију можете видети и у секцији листа опредељења, а образовни профил на који је ученик распоређен је обојен зеленом бојом. 
 
Упис у средње школе моћи ће и ове године да се обави потпуно електронским путем коришћењем јавног портала Моја средња школа почев од 2. јула 2024. године или одласком у средњу школу. Подношење пријаве за упис ученика у средње школе за први уписни круг непосредно у средњој школи је у уторак и среду, 2. и 3. јула од 8 до 15 сати.
 
Објављивање преосталих слободних места за упис у другом кругу је у уторак, 2. јула до 8 сати. Истог дана је и предаја листе опредељења (жеља) за други уписни круг (електронским путем или непосредно у школи од 8 до 15 часова). Расподела ученика у другом уписном кругу биће објављена у среду, 3. јула до 24 сата. Подношење пријава за упис ученика у средње школе за други уписни круг непосредно у средњој школи је у четвртак, 4. јула од 8 до 15 сати.