Додатно о упису у први разред

 

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ БУДУЋИХ ПРВАКА,

КАКО СМО ВАС РАНИЈЕ ОБАВЕСТИЛИ, ОД 28.6.2020. НА ПОРТАЛУ е УПРАВЕ МОЖЕТЕ ПРИСТУПИТИ ЗАКАЗИВАЊУ ТЕРМИНА ЗА УПИС У ШКОЛУ И ТЕСТИРАЊЕ  ВАШЕ ДЕЦЕ.

ТРЕНУТНО СУ ВАМ ДОСТУПНИ ТЕРМИНИ ДО 17.6.2010., А ШТО НИЈЕ ДОВОЉНО ТЕРМИНА ЗА СВУ ДЕЦУ, КОЈА ЧЕКАЈУ НА УПИС У НАШУ ШКОЛУ. ОКО 19.6.2020. БИЋЕ ВАМ ДОСТУПНИ ТЕРМИНИ ЗА НАРЕДНИ ПЕРИОД ОД 3  НЕДЕЉЕ (ДО 10.7.2020.), КАДА СЕ ОБУСТАВЉА ЗАКАЗИВАЊЕ НА Е ПОРТАЛУ.

 КАКО БИСМО УСПЕЛИ ДА УПИШЕМО СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ШТО ПРЕ (ДА НИКО НЕ БИ ОСТАО ЗА УПИС У АВГУСТУ МЕСЕЦУ), МОЛИМО ВАС ДА СЕ ПРИДРЖАВАТЕ ЗАКАЗАНОГ ТЕРМИНА, А УКОЛИКО СЕ ДЕСИ ДА НИСТЕ У МОГУЋНОСТИ ДА ГА ИСПОШТУЈЕТЕ – ТО НАМ ЈАВИТЕ ЧИМ БУДЕТЕ ЗНАЛИ (НА ТЕЛЕФОН БРОЈ 617-390), КАКО БИ ТЕРМИН БИО ПОНУЂЕН НЕКОМ ДРУГОМ.

ТАКОЂЕ, УКОЛИКО НАКОН ВИШЕДНЕВНИХ ПОКУШАЈА ДА ЗАКАЖЕТЕ СЛОБОДАН ТЕРМИН ПУТЕМ ПОРТАЛА Е УПРАВЕ ТО НИСТЕ У МОГУЋНОСТИ – ЈАВИТЕ СЕ НА ИСТИ БРОЈ ТЕЛЕФОНА (617-390).

НА ЗАКАЗАНИ ТЕРМИН УПИСА:

– ДОЛАЗИ ОБАВЕЗНО РОДИТЕЉ СА ДЕТЕТОМ;

– ПОТРЕБНО ЈЕ ДА ЗНАТЕ ВАШЕ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ (ЈМБГ ВАС И ДЕТЕТА), ПА ВАС ЗБОГ ТОГА МОЛИМО ДА, РАДИ СВАКЕ СИГУРНОСТИ И УБРЗАЊА ПОСТУПКА, СА СОБОМ ПОНЕСЕТЕ БИЛО КОЈИ ПРИМЕРАК ИЗВОДА ИЗ МАТИЧНЕ КЊИГЕ ДЕТЕТА КОЈИ ВЕЋ ИМАТЕ ИЛИ ЊЕГОВУ НЕОВЕРЕНУ ФОТОКОПИЈУ;

– ПОТРЕБНО ЈЕ ДА ПОНЕСЕТЕ И ПРИЛОЖИТЕ УВЕРЕЊЕ О ЗАВРШЕНОМ СИСТЕМАТСКОМ ПРЕГЛЕДУ.

УКОЛИКО ВАМ ПРИЛИКОМ УПИСА БУДЕ НЕДОСТАЈАО НЕКИ ОД ПОДАТАКА, ОБАВИЋЕ СЕ ТЕСТИРАЊЕ СА ДЕТЕТОМ, А УПИС ЋЕТЕ ЗАВРШИТИ КАДА СВЕ ПОТРЕБНЕ ПОДАТКЕ ДОСТАВИТЕ ШКОЛИ.