ОБАВЕШТЕЊЕ – УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

ОД 17.03.2020.НА КАНАЛУ РТС 3 ПОЧЕВШИ ОД 8 :00 ЧАСОВА, ШЕСТ ДАНА У НЕДЕЉИ, НА КАНАЛУ РТС 3, БИЋЕ ЕМИТОВАНИ АДАПТИРАНИ ОБРАЗОВНИ САДРЖАЈИ У СКЛАДУ СА ПРОПИСАНИМ ПЛАНОМ И ПРОГРАМОМ ЗА ПРЕДМЕТЕ СА НАЈВЕЋИМ ФОНДОМ ЧАСОВА ( СРПСКИ ЈЕЗИК, МАТЕМАТИКА..)

РАСПОРЕД ЕМИТОВАЊА ПО РАЗРЕДИМА ЋЕ ДАН ПРЕ ЕМИТОВАЊА БИТИ ДОСТУПАН:
-НА САЈТУ МИНИСТАРСТАВА ПРОДСВЕТЕ( www.rasporednastave.gov.rs ) ,
-НА САЈТУ ШКОЛЕ (http://www.cvijiceva.edu.rs/ )
И БИЋЕ ИСТАКНУТ НА УЛАЗУ У ШКОЛУ.

СВИ ЕМИТОВАНИ ЧАСОВИ БИЋЕ ДОСТУПНИ И НА ПЛАТФОРМО РТС ПЛАНЕТА ГДЕ СЕ МОГУ НАКНАДНО И ВИШЕ ПУТА ПРЕГЛЕДАТИ, ИСТОГ ИЛИ НАРЕДНОГ ДАНА.

ВАЖНО: ОПЕРАТЕРИ НЕЋЕ НАПЛАЋИВАТИ ПРОТОК И ПРЕНОС ПОДАТАКА ЗА НАВЕДЕНЕ ЕДУКАТИВНЕ САДРЖАЈЕ.

НАСТАВНИЦИ И ОДЕЉЕЊСКЕ СТАРЕШИНЕ ЋЕ БИТИ ДОСТУПНИ ЗА СВАКУ ВРСТУ МОГУЋЕ ДОДАТНЕ ПОДРШКЕ И ПОМОЋИ УЧЕНИЦИМА,У САВЛАДАВАЊУ ПРЕДВИЂЕНИХ САДРЖАЈА .

У СКЛАДУ СА ДОГОВОРОМ СА НАСТАВНИЦИМА, ДОМАЋИ ЗАДАЦИ, ДОДАТНА ВЕЖБАЊА, КАО И КОНСУЛТАЦИЈЕ ЋЕ СЕ ОБАВЉАТИ ПРЕКО ГРУПА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ИЛИ ПУТЕМ СМС ПОРУКА.

РОДИТЕЉИ СУ У ОБАВЕЗИ ДА САРАЂУЈУ И ДАЈУ ПОДРШКУ ОДЕЉЕЊСКИМ СТАРЕШИНАМА И НАСТАВНИЦИМА У ОСТВАРИВАЊУ КОМУНИКАЦИЈЕ СА УЧЕНИЦИМА (доступност вибер групи, фејсбук групи и сл.)

ОВАЈ ВИД НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ ЈЕ ОБАВЕЗАН ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ.

ПО ОСМИШЉАВАЊУ ОПЕРАТИВНОГ ПАЛАНА НАСТАВНИЦИ ЋЕ И САМИ ДОСТАВЉАТИ ЕДУКАТИВНЕ МАТЕРИЈАЛЕ НА ОСНОВУ КОЈИХ ЋЕ ПОСТИГНУЋА УЧЕНИКА БИТИ ПРОВЕРАВАНА И ВРЕДНОВАНА.