Дечја недеља

Као и сваке године, прве недеље октобра одржава се Дечја недеља. Ове године трајала је од 2. 10. до 8. 10. 2017. године под слоганом „Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета”.
У нашој школи обележена је богатим активностима:

2. 10. ученици другог и четвртог разреда су осликавали школско двориште, а тема је била слободна.

3. 10. одржане су спортске активности у сколопу штафетних игара за ученике другог и четвртог разреда. Истог дана су ученици од петог до осмог разреда учествовали у примопредаји штафетних палица у оквиру спортских активности.

4. 10. ученици другог и четвртог разреда су правили честитке са порукама пријатељства које су рамењивали, а председник Ђачког парламента је био у улози директора школе (замена улога).

5. 10. ученици другог и четвртог разреда излагали су своје ликовне радове на тему “ Стиже нам јесен“. Такође је одржан и Меморијални меч „Анђела Јоцић“ у кошарци за девојчице. Истог дана је одржан и турнир у фудбалу за ученике седмог и осмог разреда.

6. 10. је одржан Базар размене гардеробе између ученика четвртог и другог разреда, а ученици 3/5 одељења су одржали позоришну представу “ У царству поезије и покрета“ за ученике првог и другог разреда за које су припремили и честитке пријатељства. Истог дана одржана је и ликовна изложба у холу школе поводом 65 година Уједињених нација у Србији. Увече је одржан и турнир у фудбалу за ученике петог и шестог разреда.

Дечја недеља ће се продужити и идуће недеље одржавањем турнира у кошарци, рукомету и одбојци за дечаке и девојчице од петог до осмог разреда. Турнири ће трајати од 9. 10. до 13. 10. 2017. године.                             фотографије у документу>>>>